Besöket på Bilkompaniet och Bjertorp Slott 2021-11-24

 
 
 
 
Dagen var definitivt varken trist eller tråkig, underbar är väl att ta i, men platsar klart i division två.
Vi, 34 Sällskapare beundrade det välbevarade pampiga Bjertorp Slott på Slätta, strosa runt i de vackra salongerna och inte minst njuta av mat och kaffe.
På Bilkompaniet i Tråvad tog VDn Ludwig Ellhage emot och berättade om myriader av företag som fadern Svante Andersson startat och utvecklat. Bland annat inköpet av Kinnekulle Ring som togs över 2019, där man har stort intresse och lägger ner möda på att förbättra hela anläggningen. Kjell gjorde ett bra försök att inleda en förhandling rörande vår klubb. Frågan är om han inte kom en bra bit på väg.
Mycket godis fanns i de fashionabla lokalerna, allt från VW Bubbla och Volvo PV till Mercedes 170 Slö till Porsche Carrera GT, Ferrari 458 Speciale, Porsche GT 2 RS, Aston Martin Virage och Porsche Cayman GT 4 och mycket annat. Egna läckerbitar, till salu bilar och försäljningsuppdrag.
Inte var det slut med det, vi fick bonus, nöje och förtroende att besöka den hemliga skattkammaren, där undertecknad föll för en röd HD. Så kan det gå då haspen inte är på. Konklusion och en kaffeslurk skedde på stamkrogen Mc Donalds i Falköping.
 
Text och foto där inte annat anges: Kurt Bertilssom En och annan bildtext: Kjell Adelsund
 
Foto: Servitris på Bjertorp Slott
 
 
 
Kurts nya kärlek
 
Jovars, det lackar mot (h)Jul.
 
 
 
 
Snillen spekulerar i varför täckelsen inte lyftes
Det var enklare då
 
Bättre klädd farbrorn denna gång.