VS12

Förra året vid denna tid hölls vi på Scandinavian Raceway, då var det nära nog somrigt. Åtminstone om man inte minns så väl och tittar på bilderna därifrån på Sidan. Kortärmat och grönska. I lördags nu var det mössa, långkalsong och en eller ynka ovan fryspunkten. Klockan tio var det dessutom endast en eller ynka bilar över vi-ger-upp-och-åker-hem-punkten. Det skulle strax rulla in mycket folk och bilar. Det skulle strax leta sig upp till de åtta-nio graderna tillika. Antalet bilar sätter jag till 25. Då drar jag kanske till med två. En hel del drog iväg ganska många vändor men begav sig hem innan tidtagandet satte igång. Gott så. En hel del bara tittade. Gott så.

En ny säsong bjuder gärna nya medlemmar - så även denna. Varmt välkomna och hoppas vi får se mycket av er. På plats två, om man skulle få för sig att rangordna tiderna, hamnade en av dessa nya, Alexander Widell, i sin BMW. Det är att anse som succé i detta sällskap av snabba rattvrängare. Vann gjorde (om man får för sig att rangordna tiderna) Claes Furfors i Renaulten. Märkligt och modernt morrande franska. Fredrik Rydén trea (om någon...) denna gång i Subaru.

Alla förstår vad som serverades. Grillad över öppen eld. Grannbonden körde skit. Han ville väl skoja lite med oss. Vilket han gjorde alldeles rätt i. Ety våren behöver hjälpas på traven detta år. Men snart kommer hon.


(Ni får urschäkta Bosses dåliga stavning)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trea: Fredrik

 

Tvåa: Alexander

 

Etta: Claes

Ja, om man nu har något nöje av att rangordna tider enligt det system som placerar minst avverkad tid,
högst i någon form av sammanställning!