"Det ska jävlar i min lilla låda vara billigt att köra på bana! 200 riksdaler! Tjohoo!"

Generösa beslut togs under senaste styrelsemötet

Det senaste styrelsemötet, hållet som alltid med seriositet som huvudbonad, gav vid handen en rad, överraskande generösa beslut. Inte nog med att man lagt styrelsemötet på en fredagafton för att få tiden att räcka till, man samlades under så ovanliga former att beslutstagandet borde te sig svårare än vanligt. Tydligen förhöll det sig alls icke så.


"Kassör! Jag? "
"Ajajaj. De där besluten sved i kistan."

VIKTIGA BESLUT

Det beslöts att bankörat på Anderstorp den 3 september endast kommer att kosta 200 kr. Men det är väldigt viktigt att ni som tänker köra anmäler er till Bosse J så snart som möjligt!

Och pikétröjan kommer att erbjudas för 150 kr


Anderstorp 3 September

Bankörning mellan klockan 17.00 och 20.00(prick). Samling 16.00 för besiktning och kontroll av förar-, vagnsdokument och förarens utrustning. Obligatoriskt förarmöte klockan 16.30. Repetera gärna upp bankörningsreglerna. Inga båglösa öppna bilar och 95+decibelare. Priset för deltagande är 200 SEK, som betalas på platsen. Skall du köra så anmäl dig till Bosse J. Viktigt!
Ny pikétröja

Styrelsen förbereder just ett erbjudande om köp av en snygg ljusgrå pikétröja av fabrikatet Slazenger med SSJ’s märke broderat på bröstet. Kommer att erbjudas för 150 SEK om tillräckligt många beställningar(50+) görs. Avvakta mer information.

Tiden för kommande styrelsemöten fastslogs också: det blir nyårsafton, nån gång mellan påsk och pingst. Samt konstant
under de dagar som föregår och underskrider Midsommar. Därom råder det inga tvivel. Tjohoo!


Och i aftonfonden lämnade Motala Express Jönköpings hamn som om den inte gjort något annat de senaste
decennierna och som om allt fortfarande var nittonhundratrettio.