Det har varit brist i kommunikationen, virusar och andra elakheter har ställt till det en stund. IT-världen är obarmhärtig i sina göranden. Därför blev mötesuppdateringen från A&A-mötet möjlig först nu, därför är söndagen ovan den 8:e, därför är våren kommen. Därför är våren kommen. Därför är vårslalomen bokad till den 27:e april, därför lutar det åt en fika den 6:e maj. Därför är texten nedan som den är.

What could have been om George Lucas hade fått fria tyglar med 917

Sportscar Digest skriver en intressant artikel om vad som kunde ha blivit en superrevolution inom racingen om George Lucas, mannen bakom Star Wars, hade fått fullfölja det utvecklingsprojekt han åtagit sig och utsatt Porsches 917 för. Bilden ovan är från en testkörning och artikeln går att läsa HÄR.

Som alltid går tiden och idag är det inte den första april längre, men länken får utgöra en pendang till min dumhet häromsistens. Där finns om inte annat goa länkar till den 917 som var.

Veckans Ögongodisbild från Rejsa är detta startfoto från ett svartvitt sextiotal med Jim Clark på bréen iväg, förhoppningsvis beating those Ferraris to the first corner. Och allt som är digitalt är ofött och vindens spel i flaggorna är orörligt, bara Clarks Zagato-Aston är för evigt iväg och i rörelse.