Månadsmöte på Play Planet
7 februari


Va ä de om?

Det är dags att ändra på definitionen av Barn. Måndagskvällens träff gav klara bevis för att det inte har med låg ålder att göra. Reportaget om Lotus 47:an kallades "Vägen tillbaka" det skulle även detta reportage kunna kallas. Tillbaka till barndomen givetvis. Till julaftonsgolv översvämmade av byggmodellens olika delar, av järnvägsspår och av hisnande snabba bilbanespår. Hela Play Planet är som ett gigantiskt julaftonsgolv.

Här finns bilbanor i långa rader, med Scalextric-bilar bl.a. i form av MG-Lolan från Le Mans för några år sedan. Guuud vilken tur att man fortfarande är liten. Det finns en Scalextric-klubb i Jönköping, med träffar bl.a. just på Play Planet. Nästa tillfälle här under sportlovet. Finnes intresse för denna billiga, intensiva sport med enastående fina bilar så kontakta ordförande Thomas här. Nästa års SM i denna gren har 50 000 kr i prispengar. Det kördes även radiostyrt. Mycket leklynne och månget skratt denna afton.


Ställets läckraste bil, en McLaren F1:a i scala 1:5 med 26 cc:s motor på 4 hästar, med skvbromsar runt om, kolfibervinge och annan högteknologi.


Två herrar och en bil.Aftonens suverän Sanjay vann Scalextricmästerskapen,
här ivrigt påhejad av son
Fast det fanns andra som också var jävligt snabbaPorscheexperter granskar mini-911


 

Samstämmighet - ditt namn är barnasinne

Herrar Magnus, Torbjörn och Mats blev först med att föräras det nya hedersdiplomet såsom Tack.Fast kanske ändå ....

.... att en liten Barbie-docka är att föredra.