Novembermöte
3 november Folkets park


Några racer-reseminnen från året revisited

Det var samling hos Conny på Folkets park i Huskvarna den 3:e nov. Samling för reseberättelser, fotominnen och rekomendationer. Tre herrar stod för ord och bild: Kjell, Kurt och Anders.

Kjell visade bilder från Le Mans Classic och Silverstones motsvarighet. I Frankrike var närvaron endast under fredag och icke-körande men Kjell bedyrade att det förslog högt bara det. En titt i programmet gav honom stöd för detta. Bilden nedan är från Silverstone och ett hav av gruppC-vagnar.Foto Bobby WahrenKurt reflekterade över Eifelrennen

Startavgiften var 465 euro. För att delta i Eifelrennen 2008.
-Det är dyrt", sa nån. Köra 12 varv, kan de va nåt?
-Prisvärt, sa jag, värt varenda spänn. Först mekar man ett halvår. I år ska allt funka, jag ska sitta i Jaguar-loungen o dricka torra Riesling. Och snacka kamaxlar halva natten med grabbarna på Altes Forsthaus. Tre dagars race på Grüne Hölle. 20.8 km varvet. 195 genom Fuchsröhre, tvåan i 160 i ingången till Angstkurve. Ny stötstång och personligt rekord. under 10 minuter med 130 hästar i en snik-911. 9,59,4.
Nästa år , då jävlar !! Det är livet för en 70-minusare.


Loftis var i sommar ännu en gång på Goodwood festival of speed, södra Englands enastående come-together av racerbilar från när och fjärran, i tid som i rum. Ja även motorcyklar och annat. Samling där hos the earl of March, på jättelikt område och fartsträcka i parken med full laddning. Fotot nedan är från förra gången Anders var där.

 

Flera goda restips inför nästa-året. Snart börjar vi väl väva samman tankar och planer.