"Sol, porschar, vitsippor och värme präglade slalomen, men det var en Miata som var snabbast!

På platsen vilken vi tacka Claus J för, voro drygt tjugo SSJ:are. Några utan själva hjärtefordonet och bara agerande publik och socialisationselement, andra med sina bilar men icke deltagande, vilket gjorde att det i slutänden blev tretton som ställde upp i slalomåkat. Nya såväl som established. Bröderna Lutgård höll i trådarna och placerade koner efter behag på asfaltsplanen, som i år utnyttjades till fullo. 2 ggr per bil i två omgångar med fika emellan. Och det blev ett svängande, det blev ett krängande, motorer tjöt och däck sveddes. Herrar Rasmus och Klein stodo för tidtagande och antecknande då de ansåg sig förhindrade av "bilen är lite si", "bilen är lite så". Ja ni vet.

Då jag nu sitter och betraktar dessa noteringar, ser jag att placeringarna före paus höll sig i stort även efter. Dock med det stora undantaget Kjell som fick stopp på Johans tänkta segerdans. Adelsunds behandlande av Miatan efter paus var stilfullt."

Så såg det ut då - hur blir det söndagen den 7:e maj?

 

Det syns på Filippa att åren gått, Claus dotter som varit med på fler SSJ-slalom än de flesta av oss!
 
 
 
Fikade gjorde vi då som nu - men på något sätt ser även det primitivare ut. Korv hade vi ingen - det vet jag bestämt. Fikade gjorde man från eget medhavt - kaffe som ostsmörgås.