DET ÄR MÖRKT I NORRAHAMMAR

Och det är mängder av vägarbeten på väg dit, tur då att di unge i garaget bjuder på extremer och Ande(r)s på korv. Tommys super-Citroen är såld till Norge. Efter en körning på Mantorp var det en landsgranne som ville ha, så Tommy sålde. Att underhålla en 850-hästars bmw-maskin och nyfödda ungar kräver lovor. Nu har han istället införskaffat en krockskadad Ultima som växer fram i garaget. Ramen är dock ny. Lite vid sidan av (måhända en grov underdrift) är Tommy numera knuten till Kenneth Hansens rallycrossteam i VM-cirkusen. Så är han inte i Norrahammar kanske han hålls i Argentina. Same same but different.

Fredrik har sin Camaro och han har i ännu större utsträckning sina maskiner där han tillverkar maskiner för Camarobygget bland annat. Nu senast ett Engelskt hjul. Den plåt som nu så vackert pryder bygget skall bli komposit med tiden. För alla oss som älskar hans gamla BMW-Volvo tycks kunna glädjas - för visst uppfattade jag dig riktigt i att den kommer ut till sommaren? Tommys med denna samtida Uno hade enligt byggherren själv nu kommit i rätta händer i 08-trakten.

Lite filmklipp på denna och Cittran finns att ta del av om ni klickar på länken längst ner. Om man nu inte får svära så: Helvetes jävlar!

Om ni nu tycker att saker på webben inte helt klickar så är det riktigt - ny datamaskin och nytt webbprogram - det blir bättre med tiden

 


Så här ser en färdig Ultima ut - likt Tommys i svart.