Månadsmöte i maj

MAJ MÅNAD HAR INFUNNIT SIG MED DEMONSTRATIONER OCH VÅRVÄRME. Lite konstigt då att så pass få bilar som tio dök upp på Västra torget för färd till fikaställe. Kan det vara så att två hjul lockar mer än fyra? Måndagen bjöd även på stor cykelmanifestation i stan då ca 180 cyklister även de samlades på torget och sedan vackert gled igenom staden och tog sig åt Landsjön till. Ett par ses nedan lämna den av bensin och andra grejor beroende gruppen för en annan i hörnet.

Kameran, som ju är styrelsens, sattes i händerna på mannen som slagit fast just detta: Ande(r)s! Han berättade att han då de tio nått Tabergstoppen, klättrade ännu lite högre för att föreviga de församlade. Det berättades även för mig att mackorna på stället var aningens torra.

Till helgen har ni långledigt. Allihopa! Då kan man passa på att ta sig ner till Anderstorp för lite historisk racing. Om man tar sig åt den del av depån där Austin Healeyfolket samlats så kommer man att springa in i Jocke Glaés och PG Johansson, båda tävlande för Sportvagnssällskapet och även Lotsengård och Nyblaeus som båda har lite svårdefinierade kopplingar till oss. Och naturligtvis Mats Svanberg, vilken förutan, ingen motorracingdepå är fullständig och tillfyllest. Här finns det alltid kaffe, korv och grova kommentarer.

Någon annanstans står Björn Otterberg med sin blåa Merlyn formel ford. Även Björn bör hejas på.

Eller bege er till Fjällstugan i Jkpg och njut av Nylanderbrödernas konst - utställning pågår maj månad. Så nu vet ni.