Mötena som försvann
5 oktober

I allt eifelrännande har redovisningen av oktober och novembers månadsmöten försvunnit. Jag ber främst Michael och Per om ursäkt för det. Detta för att de båda premiärvisade sina fordon den där första måndagen i oktober. Michael med sin Porsche Panamera och Per med sin egenhändigt byggda Sevenbil med storstark Volvomotor. Två uppseendeväckande kontraster i Jönköpingstrafiken.

Västra delarna av staden inbäddades (nu överdriver jag lite) i brandrök från det där området med resturanger vid sidan om Västra torg, då vi samlades. Ja, sen åkte vi åt Taberg, E4-resturang och fika. Vi sutto och mös och trivdes.

Grattis till bilarna era.


En stolt Per ser ut så här. Det skall han göra.

 

 


Ungdomlig entusiasm över Michaels nya.

 

 

Bildvisning i Huskvarna Folkets park
2 november

Vi körde en da capo på fjolårets bildförevisning hos Conny i Folkets Park. Emedan det var trevligt då visade det sig vara trevligt nu. Lasse P inledde med bilder från årets Eifelrennen, Kurtan fortsatte med allehanda motiv ur arkivet och Mats S skildrade upplevelserna från England med SID:en på Silverstone. Ett möte, nota bene, i MG-regi. Tyvärr hade Mats fokuserat på de tidiga MG-racerna av A-modell och missade således B- och C-vagnarna, vilka jag förutsätter var på plats. Nåja.

Det hela var mycket uppskattat och mysigt. Mer, mer hördes åskådarna ropa.

Vi avslutade aftonen med två styck smörgåstårtor till det facila priset av 1000 kr styck. Som det kan bli.
Ande(r)s ämnar byta leverantör.

Tack Conny för plats. Och öl.


Det var många SSJ-medlemmar på plats.

 

Mats visade bilder från resan till UK med SID:en
Lasse P hade mest fotat kvinnfolk.