INBJUDNINGAR TILL BANKÖRA

BMW Sport Club bjuder in Sportvagnssällskapet i Jönköping till följande arrangemang.

Den 30 Maj arrangerar BMWSC banträff och BMW Cup på Kinnekulle Ring, och SSJ är inbjudna som flaggvakter under denna dag. För de 12 funktionärer som väljer att komma väntar en fin belöning. Vi kvittar flaggandet på Kinnekulle mot körning tillsammans med BMWSC på någon av nedanstående träffar utan kostnad.

Anderstorp 4 Juli

Gelleråsen 19 September

Mantorp 10 Oktober

Om man inte har möjlighet att vara med på Kinnekulle är det inga problem. SSJ är även välkomna till de träffar som står ovan och betala 700:- per träff.

Flaggvakt Kinnekulle Ring: Anmälan till Bo Johansson. Tid: 30 Maj 08.30-17.00 Förtäring: BMWSC ordnar Lunch. Ni som hjälper till med funktionärsbiten kommer skrivas upp och bockas av när ni anmäler er till valfri BMWSC träff av de tre ovan nämnda och därmed kostnadsfritt åka på banan (läs dock igenom våra regler och råd först).

Övriga banträffar: All anmälan till banträffarna förutom Kinnekulle skall göras på BMWSC hemsida www.bmwsc.com märk anmälan förutom de uppgifter som krävs även SSJ. All info om dessa träffar finns även på hemsidan. Inbjudan och anmälan till träffarna kommer att läggas ut på BMWSC hemsida några veckor innan träffen, läs den noga. BMWSC arrangerar ytterliggare två träffar utöver de som finns ovan, men dessa träffar är renodlade BMWSC träffar och brukar ofta vara fullbokade. Skulle det bli annorlunda kommer SSJ att bli kontaktade.

Vi i BMWSC tror att detta kan bli ett bra samarbete.

För anmälan som flaggvakt till Kinnekulle den 30 maj gör det till Bosse Johansson, SSJ

För anmälan till banköra på Anderstorp, Gelleråsen och Mantorp enligt ovan anmäl alltså på BMWSC:s hemsida meddela att ni är SSJ:are!

Vid frågor kontakta Olof Johansson e-post
tel: 0708590740.

 

 

Storslalom 9 maj

Locost Sweden inbjuder oss till storslalom på Eksjö trafikövningsplats lördagen 9/5, samling 9.30 med start 10.00 slut 17.00 Startavgift 400:-

Medlemmar som deltagit i evenemanget tidigare år rekommenderar det hela å det härligaste. Locosts hemsida

Anmälan till Bosse Johansson, SSJ senast 27/4