Höstslalom
Eksjö 5 sep 2009


Vi höll alltså höstslalomen i Eksjö. På det dansgolv som heter Trafikövningsplatsen. Vi körde tillsammas med Locost, detta snabba gäng av Sevenbilar. På deras forum har man dagarna före slalomen kunnat läsa uppmaningen att uppslutningen måste bli stor så att "de" får visa oss i SSJ "var skåpet skall stå". Det kom EN Sevenbil och några av mer vanlig karaktär. Hur det gick? Jo det räckte med den där bilen. De visade var skåpet skulle stå. Inte där vi tänkt oss. Berne i mötets enda insektsbil var kvick så kvick.

I övrigt dansades det både schottis och foxtrott i snabba och ändamålsenliga skor. Jag undrar om inte den där slalombanan är kommen för att stanna. Likväl som samarbetet med Locost. Det fortsätter redan den 15:e på Anderstorp då vi bjuder med dem.

Mats Svanberg kom med ur-Hulten. Volvomotorförsedd. Han såg ut att må. Svarttorpatrion var också på plats. Med tanke på resultat och vem som lättast kommer över sådant som inte går i ens väg, så kan man tänka sig att det muttras i skogarna några dar.

De som stannade hemma av rädsla för väta bör gräma sig. Inget regn föll, möjligtvis manna. Från Abboraviken.


 
 

 

RESULTAT

Klicka för större siffror!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

INTERMISSION