SEPTEMBERMÖTE

Den 5 september 2005. En dag som bevisade att hösten min själ också kan. Vad tänker sig då våran ordförande? Nja, inte funderar han på något månadsmöte inte. Nu är det tid för inomhussysslor menar han. Måhända huka i regnställ en runda i skogen på jakt efter svamp. Inte mer. För sportbilsåka är tiden ute. Sådan är han. Som väl är finns det människor av kreativitet och energi i klubben. Sålunda kom det sig att vi samlades även denna måndag utanför hotellet, i en omfattning som var nära nog enastående. Om man då menar cirka tjugo fordon. Vi är allt en hoper lustigkurrar i vackra maskiner. Därom råder ingen som helst tvekan.

Det var som sagt stor uppslutning av både gammalt och nytt. Både vad gällde förare och bilar. Maria i Z4 och Leif i Mercedes och ganska nya Ulrik i 911. Välkomna

Med tanke på hyllandet av ev viss bil häromsistens vill jag klargöra följande: En Porsche Carrera RSR från -74 är en fantastisk bil och bör hyllas och beundras därefter. En porscheägare är något helt annat. Detta gav aftonen ånyo belägg för.

Det har inkommit önskemål om möjligheter till inlägg för att bemöta vad som skrives på sidan. Det vore trevligt och alla är givetvis välkomna!


BMW Z4 vs MGB GT
Vad var det Dylanpojken sjöng: "For the times they are a-changin"
 
 "Världen är ett konstverk och bilen inte minst" som Torbjörn Fälldin skaldade en gång i ett bejublat avsnitt av Hylands Hörna.

Även vad gäller bilpark sträcker sig medlemsklientelet från runt och gammalt till fräscht och modernt.Här i form av Z4:ans Chris Bangles-snidade linjer. På det humaniala planet behöver vi inte gå in på vem som står för vad.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm
På denna bänk hade man kunnat slå sig ner och ta in växtlighet, dofter, Vätter och aftonsol med sina sinnen.
Det var det nu ingen som gjorde.
Och sedan hem genom den friska septemberkvällningen i 170 - 180 blås. Minst. I jämnhöjd med Huskvarna lägger jag i fyran. Det är just sådan september är, vild, syrerik och vacker. Det är bara att ta språnget.