autoident

VI BESÖKTE VÅR MEDLEM MATS HALLMAN OCH HANS AUTOIDENT OM TORDAGSKVÄLLEN.
The Gör-om-mig-place för bilen. Ditt photoshopverktyg i verkligheten. Skapa dina egna illusioner och foliera dem på bilen. Vi var 34 man starka som tog del av vad det hela egentligen handlar om, det här med foliering, och vi fick se Bitten, en av the tops i branschen och specialrekryterad av Mats, foliera en gräsklippare i leopard. På plats för liknande behandling - om än inte i leopard - var en spinkens Porsche 911 GT 2 RS och... de bilar ni ser nedan.

För övrigt har Mats en Ferrari Dino. Det får man.

 

Det bjöds på tilltugg i form av lax- och skaldjurswraps som var väldans smakliga. Det där med ätandet på våra träffar hör till, ofta är det korv - men nu finns tecken som tyder på missbruk och försök att dölja detta överdrivna frossande, som ju likt kättja är en dödssynd. På alla håll och kanter trycker man i sig vad som bjuds, på ett sätt som på sikt kan hota Sällskapet är jag rädd.

Har ni sett en Carcharodon carcharias då de hugger? En vithaj. Fokuseringen på bytet, den djävulska förväntan, och så - hugget! Ögonen kopplas bort, försvinner i fjärran då all kraft fokuseras i bettet - det allenarådande.

Missbruksproblem brukar föregås av skam - man vill dölja sitt enorma ätande. Skräcken för att bli upptäckt. Skammen och rädslan.