Årsmöte har hållits: 2013 we are going to get you!

Utanför fönstret lyser nattljusen varma. I och för sig mest av danssugna människor suktande efter Streaplers. Innanför dessa fönster, på andra våningen, håller Sportvagnssällskapet årsmöte. Som sig bör brukar Sportvagnssällskapet då avrunda med lite mat och en öl. I år är det 20-årsjubileum och därför blir det dans till kaffet också. Men extravagantare än så blir det inte. Det sparar vi till året som nu kommer. Nedan ser ni en bild av Sportvagnssällskapets ordförande. Kjell. Kjell var ordförande då mötet inleddes. Han är ordförande nu. Tack Kjell för att du tar klubban även detta år! Bilden är något gulsuddig. Det beror på nertryckt blixt. Jag har ett från samma stund taget med blixt. Då blir Kjell kall i färgerna och han får ett drag kring ögonen som känns olustigt. Därför väljer jag det suddiga. Ni skall märka att det förhåller sig så även fortsättningsvis. Några är skarpa men kalla. Bilderna. Allt det där är en avvägning. Jag har i vissa fall valt si och i andra så. Sportvagnssällskapet valde alltså Kjell Adelsund till ordförande för ett år. Sportvagnssällskapet valde Ande(r)s Claesson till kassör ånyo. Detta sedan våra revisorer Johan och Roy (även dessa återvalda) gav styrelsen ansvarsfrihet och godkänt för räkenskaperna. Nu öppnade baren i våningen under. Niclas Enell som tjänstgjort i styrelsen i två år tackade för sig. Tiden tryter sa Niclas. Och det gör den. Snart skulle till exempel Streaplers börja spela. Nu valdes Christer Royard in i styrelsen. Christer det är han med den frustande brutala Nissan GT-R


Niclas avtackades med blommor och något i bokreapåsen som inte var böcker, men vad det var har jag glömt. Niclas får en ganska stor bild efter sina år i styrelsen. Niclas är en sådan som tycker om det även om han aldrig skulle erkänna det

 

Sedan tog jag en bild på Ande(r)s på väg till toaletten. "Det gör-inget". Med tryck på "ing"-et.

Det var ju 20-årsjubileum. Sportvagnssällskapets första ordförande Anders Lofthammar redogjorde för sina intryck under dessa år och hur sällskapet utvecklats. Det "sociala" var det han underströk. Anders det är han som sitter och ler så illfundigt på bilden nedan.

Streaplers bildades 1959 i Kungälv. Att de håller på än! De kanske är 70 år. Trots det sjunger de låtar som: "Hon är ung och fri och lycklig, och bara 15 år."

En del av ssj:arna kom med tiden att gå ner och dansa ett par danser. Ja till Streaplers då. De har förövrigt fans som åker omkring och lyssnar på dem. Var det så?

Kjell slog i glas och berättade om sina intryck under åren, om händelser och resor. Det var allt många. Fler lär komma. Maten var väldigt god det måste man säga.

 

Här kan man föreställa sig att Roy verkligen vill trycka in det riktiga i ett påstående för i första hand Lennart. "Det var 1998" och så knackar han bestämt med pekfingret i bordsduken ett par gånger. Som om detta skulle förstärka det sagda. Roy har förövrigt något av Nils Linnman över sig.


Christer Royard, ny i styrelsen och, var det Jeanette?


Så är det här i världen: någon är medveten, flertalet inte.


"Porsche 911. Hmhm" Så kan man tänka sig att dessa båda, Johan och Mats, säger. "Tidig. Mhmm".


Har någon någon gång sett Malmen nöjdare? Inte ens F1-styrningen.......Kanske.

 


Lasse P

 

 


Suss

 


Eva

 

Sedan visades ett bildspel jag plockat ihop av foto genom åren.

"Hon är en drottning klädd i jeans, ja det vackraste som finns. Hon är ung och fri och lycklig och bara 15 år."

Dobidam dam dam, 2013 we are going to get you!