ÅRSMÖTE

Årsmötet har avlöpts på regelmässigt och tillfredsställande vis. Johan kåserade om alla sportvagnshändelser under det gågna året. Anders Klein ersattes av Egert Sandberg i styrelsen och Anders Lofthammar tog Egerts plats i valberedningen. Platsen som vårt ombud i smålandssektionen av Bilsportsförbundet togs av ordf Kjell Adelsund. Motion angående ansökan till motorhistoriska diskuterades och avslogs för tillfället då fördelarna icke ansågs övertrumfa nackdelarna.

Mer och mer styr det åt att licens kommer att krävas vid banåkande, försäkringar och ansvarsförhållande har blivit allt restriktivare och allvarliga. Det kommer snart att annonseras tillfällen här för licenstagande.

Ja sedan blev det mat och dryck på krog med servitör som spred bestick omkring sig i en omfattning och takt man väl aldrig skådat. Allt medan kaffe- och vinfläckarna spreds över den stackarns vita skjorta och förenades med transpirationen. Och så vips for där en gaffel till. Vår ordförandes slalomkunskaper kom väl till pass då han allt som oftast fick huka mellan fallande matverktyg. Övrig personal fick inställa ordinarie arbetsuppgifter till förmån för uppstädande efter den olycksaliges framfart. Den natten kom nog som sällan sedd befriare till den arme. Måtte framtidens bestick balanseras på lugnare armar.

Och må det kommande årets banträffar och sammankomster bli för Sällskapet lyckeliga och glada.

 

 

 

 

.