ÅRSBERÄTTELSE 2008

7 april var det månadsmöte och färd vidare till Holmgrens bil. Tjugo styck blev tjugoen då väl Kurt hittade gruppen.

12 april var det årets första Kinnekulle. Vid Habo slog snön till. Björn Nord som har sitt bohag längre österut upptäckte inte snön förrän halva resan var avverkad. Kanske att lågskorna och den midjekorta mockajackan inte skulle göra susen. Som väl var hade han kasslern fastspänd tätt intill i passagerarsätet. När han upplevde att han kört om alla han skulle på banan åkte han hem. Kasslern lycklig bredvid sig. 16 tog licens och eftermiddagen var torr.

5 maj bar det till Borås och Lennart Larssons porscheverkstad. 14 styck sedan eksjöfolket fann resan lite lång.

17 maj. Vårslalomen hölls som vanligt på Transabs industritomt. 21 tävlande och Peter K tog andra raka, före Engström och Lofthammar. Kaffe och sol.

2 juni och premiär för västra torget som samlingsplats. Mycket folk samlat innan vi far till Bryntesson och hans Camaros och en ordentlig genomgång av teamet. Korv och bröd.

6-8juni höll vi stånd vid Scandinavian Raceway i samband med Ronnie Peterson historic GP. Vi var väl inte så många.

6-7 juli. Liten samling på SSM i Knutstorp. Öl och korv.

7 juli och det traditionella semesterköret på Kinnekulle. Variation var ordet för dagen. Regn och sol. Trettiofyra bilar av bred härkomst.

4 augusti var det tänkt att mötet skulle styra radiostyrt genom luften men svåra vindar höll oss inomhus. Peter höll i mötet.

24 augusti var det dags för Motorklubbarnas dag uppe vid A6 i samarbete med Motoralliansen. Kurt blev radiointervjuad. Tro fan.

1 september åkte vi sensommaraktigt runt Landsjön och fikade på Kaffe och Kackel. 31 stycken i grönskan.

Två dagar senare (3 sepember) drog vi till Anderstorp för banköra. På första varvet föll de första regdropparna. De skulle fortsätta att falla lagom till siste man svängde av sitt sista varv. Vem? Ehro givetvis. 20 bilar.

6 september, det var tätt här, nu var det höstslalom med 20 bilar och Claus vann. Det var länge sedan. Joni tvåa och Ernesto trea. Regn regn.

I slutet av september foro några manligen till Nürburgring. Och njöto.

6 oktober sägs det att vi hade en samling. Kommer någon ihåg?

3 november samling hos Conny på Folkets Park i Huskvarna där reseberättelser höll samman kvällen.

Mycket folk var som vanligt samlat på garage-glögg hos pågarna i Norrahammar den 15 december. Som vanligt mycket att begapa sig över.

Ja så slutade år 2008 med sportvagnssällskapet. Nu har ett nytt börjat.