MANTORPÅKA PÅ INBJUDAN
AV CLUB ALFA ROMEO
då den 3:e september


Två bilar som kom att slåss om platsen på släpkärran för hemtransporten

Club Alfa Romeo hade vänligt nog bjudit in oss till banåka på Mantorp, detta med anledning av att vi erbjöd de italienska signoris e signoritas till Kinnekulle i somras. Från oss var det en sju-åtta bilar på plats. Av de skönt italienske många. Fredrik blåste nånting på sin Evo-BMW, vad vet jag i skrivande stund inte. Tommy for runt i sin Uno som en skollad sådan. Hela dagen. Eehro fick vackert stå vid bankanten då inga obågade öppna bilar tillåts på alfa-träffarna. Magnus brutal-subaru var på plats, liksom far och son Lindmark i Mitsubishis. Det tror jag var alla våra. Ja och så Anders då. Den engelska fanbäraren för dagen. Den som skulle markera för alla italianos var som kulturens vagga är belägen. Anders som .........
Efter ett halv varv lossnade låsningen till höger drivaxel. I hårnålen innan depån bröt sig det högra ekerhjulet ut ur sitt hjulhus. I vänstern före start-och-mål blev han stående och försinkade körningen en kvart för sanering och borttransport. Så kan det gå. Därmed tog Anders beslutet att det är slutkört på bana med den vite. Framöver är det den V8-motoriserade Sebring-replikan som kommer att bjudas runt på banorna. Anders är dock inte sämre än att han på plats ordnade vad som åtskiljts och tuffade, då dagens körningar var till ända, hemåt i stilla mak.

Från SSJ-are på plats talades det mycket uppskattande om evenemanget, ordning, reda och trevnad. Ett lyckat samarbete mellan klubbarna som förhoppningsvis kan få efterföljare till nästa-året. På tal om bankörningar och licens och dito diskuterar klubben en licenskurs eventuellt redan detta år. Håll utkik på sidan framöver.

Då Anders inte var upptagen med att få drivaxeln på plats så tog han en del foto.


 mmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmm