Vårslalomen, del 2

Allting landar där det skall till slut. Det sa redan gud på sin tid. Han, eller hon, sa också att man inte skall lägga alla ägg i samma bo. Därför anlitade jag både Karin och Erika för fotografering på vårslalomen. Att det skulle ta så lång tid för Erika att kläcka sina kunde väl ingen tro. Men nu är de här.

Det är ungefär en månad sedan den där slalomen och minnet av den där dagen ligger härligt fjärran. Stora delar av den är glömd. Med dessa foton minns vi det som var värt att minnas av dagen. Resten låter vi åt glömskan och intet.

Som Kjell skrev i sommarbrevsutskicket är det snart dags för SSM på Knutstorp, något som alltid lockar ett eller två gäng från SSJ som intager området med charm, öl och kamera. Ljuvlig är sommarnattten. I anmälningslistan har vi fram till nu bara Bosse Johansson med modsporteuropan. Om 47:an inte är klassad med insprutningen än vet jag inte. Förhoppningsvis får vi väl också Svanberg och Glaes i varsin Healey med. På Velodromloppet hade Pekka Nyström tydligen uppvisning i brutal CanAm-McLaren. Vi som sett honom i olika corvetter vet hur fort det kan gå. Nog borde han väl också komma till sin hemmabana första helgen i juli. Och ställa upp i tävlingen, det finns nämligen andra gamla CanAm-bilar anmälda.

Ibland kan man besiktiga sin gamla bil och bli glatt överraskad.

Koenigsegg köper SAAB. Mycket spännande.

Allting landar där det skall till slut. Så är det med bilar. Så är det med människor.

 

 

 

 

 


Denna gång blev det visst för mycket även för handbromsvändningarnas maestro.


Är det ett litet leende vi ser, Peter?

 


the brut