THE SLALOM of SPRING 18
Foto: Torbjörn och Göran

 

NI SOM VAR DÄR VET, NI ANDRA KANSKE MÅHÄNDA ANAR. Det var inte varmt, det inte så mycket som antydde något om att det nu skall vara vår. Förutom en jävla massa trevliga människor och deras bilar. Spelar inte vädret oss i händerna gör vi det. Typ. För att göra det plockar man fram mäktiga, vackra, rara bilar av alla de slag och kör på just det sätt man önskar mellan konor och outslagen syrén. Åldersmässigt mellan 18 år och 70 plus - vad gäller människor. Brinellgymnasiet bistod med fyra - det gäller att växa in i rätt kostymer för ungdomen.

Mycket trevlig bana lagd av Peter K och Ande(r)s C - vi tackar. De rullade korvarna på grillen också, med allsköns hjälp. När det gäller korv då är alla behjälpliga, det är något märkligt med det. Korven ja - alla de över 70 sluringar som serverades var skänkta av Joakim Thorn, ICA-handlaren i Lekeryd, för det vill vi tacka och i samma andetag gratulera: Det visade sig att han var snabbast runt konerna idag! Tjohoo!

Ett stort tack också, givetvis, till vår geografiska välgörare Claessons Transport som i så många år stått för det härliga asfaltsunderlägg som blivit våran melodi och kära hemmabana. Givetvis. Tack.

Göran

 

Är bilden tillräckligt stor för att ni skall se den glädje som delar Ande(r)s ansikte i ett enormt leende då det är dags för korven? Om inte så mejlar jag en större till vem som önskar.  

 

 

Det spelades in film: Scarface, Gudfadern 5 eller Snabba Cash - jag minns inte vilken men det var en uppgörelse av some sort. Tre tunga grabbar möter upp ett nytt hot från Smålandsstenar med över 700 häst under huven.
"Yo´ve com to the wrong place Mister"

 

 

 

Thure kom med ny mullrande, frustande V8:a och klädsamt entourage

Keep´em low

 


King of the too-late-breakers