GAMMAL ÄR nästan ÄLDST

SÅ VAR DET VÅRSLALOM OCH LIKT ÅTERVÄNDANDE FLYTTFÅGLAR DÖK FLERA ANSIKTEN VI INTE SETT PÅ ETT TAG, UPP. Det var Rikard, Ernesto, Klaus och inte minst Johan som det nog var tio år sedan vi såg senast. Vi fick också hälsa Erik välkommen. Erik i vit vass Seven med namnet Zero. Det var en vårpremiär med en väldig massa muskler och cylindrar och lättade domkrafter. Det dundrade och sjöng så att det från våran Kjell hördes ett ständigt återkommande "det är riktiga grejor det" så fort en v8 drog igång. Mer hästkrafter har vi nog aldrig haft samlade. Det var också en återkommare med högpotent maskin som tog hem det hela. Rikard S i nyinförskaffade GT3:a. Men det rörde sig enbart om fem ynka hundradelar som han hade till godo på fältets äldsta maskin: Ande(r)s Claesson visade i MG från 1969 att Morris Garage är nära nog bäst på allt. För det är väl så man måste tolka det? Imponerande i vilket fall. Sam med sin Ultima trea.

Även Golf-Klaus kom i ny vagn. Vi som imponerats av hans kompressormatade VW fick nu istället imponeras av hans Viper. Men där fanns även Morgans en tre- och en fyrhjulig, Ultima, AC Cobrareplika, rara gamla porschar, miator och... Ja jävlar, det var en samling bilar det.

En stor eloge till Peter som höll i mötet och lade banan tillsammans med Christer kan jag tro - aldrig har vi kört på en roligare sådan. Tempoväxlingar och snabb som fan emellanåt. Mer av den varan.

Peter, var även ansvarig för resultatföring och redovisning denna dag. Nåväl, såhär hade han tänkt: "Det är nya tider, inte fan kör jag analogt. Yeees..eller No." På mitt konstaterande att han därmed smidigt kunde skicka resultaten, svarade han självsäkert "Vill du ha dom nu eller mesamma?"
Han ringde just. "Resultaten är borta."
Laddningen försvann och det osparade dokumentet tydligen med den. Vad skall man säga? Det är något visst med analogt och gamla MG:s.

Ett tack till G Claesson för upplåtelse av slalommark, och till Mekonomen, Folkets park och Christer Royard för prisbordet.

Göran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


It´s a mean bunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den fullständiga resultatlista blir det alltså inget av...Peter!!


Topptrion


Etta: Rikard, tvåa: Ande(r)s, trea Sam

 

Topptrion regularity


Same, same and different. Erik trea, (som förövrigt var fyra i tid)