HÖSTSLALOM 2013

I FARTKAMERORNAS OCH DE VIDA SLÄTTERNAS VÄSTERGÖTLAND var vår höstslalom förlagd. Till yttermeravisso under Porsche club Sveriges regi. Så gör NHL i det att de förlägger matcher i ytlandet för att i sin ack så ekonomiska världsbild locka till sig mer intresse och därmed lover. SSJ lyckades åtminstone få in 250 riksdaler på denna manöver. Nu samlades alltså Skaraborgare och Porscheåkare så bilsamlingen var diger och vördnadsbjudande och sammantaget 29. Av dessa var dock 16 SSJ.are.

Slalombanan var lagd på Råda platta platta flygfält och kommer därför att harmoniera väl med resten av landskapet. Rikard, som förr hette Svensson, men numera lyssnar till efternamnet Sjöholm hade lagt banan "teknisk". Om detta var för att ge även mindre effektfulla motorer en chans eller för att han trivs bäst själv på sådana vet man inte. Han sa att det var det första. Oavsett vilket gick han inte att hejda. Christer Royard hade nog tänk sig att störa men fick ge sig, inte bara för Rikard utan även för Benny, som nu blev medlem för deltagande.

Kjell låter meddela att det blev lite fel vid prisutdelningen, rätteligen skulle ju nye Benny vara tvåa och Richard L, som ju är medlem och känd sedan tidigare, vara femma. Någon som önskar fullständiga resultatuppgifter må hänvända sig till herr Kjell så delger han gladeligen resten.

Nästa punkt på det Sällskapliga programmet är ett besök i Bratteborg på Ingvar Sandahls bilsalong den 7:e oktober.

 

Göran

 

 

 

 

 


Ande(r)s

 


Sam

 


Benny

 


Jörgen

 

 

 


Richard

 


Johan

 

 


Kjell

 

 

 

 

 

 

 


Magnus

 

 


Över huvudena på oss dundrade en de Havilland DH 100 Vampire som till lunchunderhållning - det andra jetplan som togs i bruk av brittiska RAF under andra världskriget. Det första var Canberra PR9, det såg en del av oss på Goodwood Revival förra veckan. Som det kan bli med ansamlingar.

 


Marika

 


Peter

 

 

 


Henrik

 

 


Alec

 

 

 


Christer

 


Eehro

 

 


Rikard

 

 

 

 

 

 

 


Linda

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mattias