Senast Scandinavian Raceway höll oss som gäster föll de första dropparna regn på uppvärmningsvarvet och fortsatte så till Eehro slutade köra. Det vill säga tiden ut och väl det. Denna gång var det nästan tvärtom. Eller på ett sätt nästan lika, med tanke på att Eehro bara körde ett varv. Regnet drog alltså bort lagom till start. Moln blåste undan. Det vart sol och tio grader. Två Jas patrullerade över mossen. Två bilar for av. Det är inte mer med det. Johan och ägarkollega testade sin 944:a för första gången. Henrik kände på vinterns modifieringar i sin svarta bmw E36. Allt tycktes till belåtenhet. Magnus Miata var åter på bana, endast några dagar efter Knutstorp. Jouni fick åka kostym-audi då skinnjacke-mustangen led sviter efter Skåneäventyret. 18 bilar på plats och lika många kom därifrån, i mer eller mindre utsökt skick.

Det är ont om historiskt på banåkat nuförtiden, det är mest tvåtusental som gäller, nu var väl Fredriks 911:a äldst i församlingen. Ett undantag var Svenne. Han var tillbaka. Dock utan bil och dock utan att vara så historisk själv. Men snart sitter han i sevenbil.
___________________________________________________________________
Bo höll både i genomgång och inplockning av koner.

 

 

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"Men jag då? Jag har också en bmw. Jag kommer också från Svarttorp."

 


Claus kör Porsche till fint och Cooper då det är fortåka. Som det kan bli.

 

 

 

 

 

 


Bosse fighting face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Thure kom ännu en gång i ny Lotus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brothers

 


Brothers in arms

 

 

 

 

 


Ernesto stannar för en cigg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"All clear"

Så var ännu ett banäventyret upplevt. Men redan till helgen som kommer är det dags för vårslalom med kaffe, bullar och raggarsvängar. Missa inte!

Undertecknad bjöds på skjuts till Anderstorp av Bo 997. Undertecknad kom tjugo minuter försent till en väntande Bo 997, drack upp Bo 997:s kaffe och valde annan transport hem och lämnade därmed Bo 997 själv med inplockning av koner. Undertecknad för hålla sig vänlig visavi Bo 997 ett tag.

Missa inte Magnus bilder som han lagt upp på forumet.