HÖSTSLALOM 18

VÄRMEN MÅ HA DRAGIT I HANDBROMSEN MEN FÖR OSS GJORDE HÖSTEN ETT VÄLFÖRTJÄNT SLUT PÅ DEN STORM VID NAMN KNUD SOM HOTADE VÄSTSVERIGE OCH DET SLALOMSKA LUGNET OM SÖNDAGEN DÅ VI FIRADE SABBAT. Gammalt, både vad gäller bilpark och bekanta, och nytt. Och måhända var det de västlige vindarna som drog med sig en drös nya ansikten då de kommo från västerlandet med myrra och rökelse. Och snabba var de. Välkommen I - på det bästa. Mycket trevligt. Rickard Holtemark, Patrik Svärd, Kristian Larsson och Johannes Viktorsson är nu SSJ:are! Och snabbast (om man nu skulle få för sig att på något vis, så här mellan raderna påstå detta, var även det en västgöte: Claes Haglund, som vänder och vrider sin lilla Miata till efterföljd (där sådan vore möjlig) och gamman så det är en fröjd att skåda. Och lika snabb ä han på bana!

Det slog mig (om man nu fortsatte på det där spåret där man talar om snabbhet) voro en annan högtflygande västgöte: Rikard Sjöholm. Vi andra gör så gott vi kan. Så även jag med kameran - ibland möts bil och slutare på ett hyfsat vis, ibland icke. Claus möten blev en drös med hyfsade sådana - fler än vad som får anses god ton att publicera. Dessutom kan man om man om man kör i samma grupp som fotografen få svårt att fastna på bild - ursäkta Eehro och Bror, det blev bara en varsin liten.

Banan, som var mycket skickligt utstakad av (den ständigt förkylde) Peter Karlsson med Kjellassistans - den bästa någonsin! Och Korven. Korven som utgöra Sällskapets basföda var söndagens tredje gåva - den kommo från Lekeryd och ICA-handlare Johan Thorns lager. Den var squ dejlig. Sa de som fick lyckan att äta densamma. Stort tack Johan som förutom givmildhet äger en gasfot som får Clion att dansa mellan konerna. (Tredje snabbast, om man nu fortsatt kan fundera i dessa banor var en annan Clio: Rickard Svärd) Och vi som trodde att det var en riktig posschebana.

Som alltid riktar vi ett stort tack till Claessons Transport som låter sin mark till oss enkla syndare att begagna och förlusta sig på! Amen.

Göran