ÅRLIGT BESÖK I TRIMGARAGET. Årligt besök men flyttat från december till januari, och därmed var glöggen förbytt till pilsnerkorv. Lika svart var det i nejden dock. Trettio nyfikna att ta del av händelseutvecklingen i de besinnigslösas garage. Nu stod Fredriks best lågt på backen. Ja så lågt att kvällens vanligaste fråga till byggherren säkert va: "Ska den va så låg? Sen alltså. I verkligheten?" -Självklart ska den det! Det här är ju nämligen ingen vilken vanlig jävla super-monster-camaro-lexus-djävul som helst, det är Fredriks jävla super-monster-camaro-lexus-djävul. Då blir det så här.

Något tidmål har Fredrik inte satt. "Det syns inte hur lång tid ett bygge tagit. Men det syns om det blir bra." Och hur skulle man kunna lägga ett tidsschema på ett bygge då man, för att till karosseriformandet, inte köper sig utan bygger ett eget engelskt hjul. Och varför skall man bry sig om att tidssätta saker som man alldeles uppenbarligen tycker är det förträffligaste man kan sysselsätta sig med? Ja det skulle va för vår skull då.


 

Vad gäller Tommys vansinnes-Citroen är shake-downplanerna däremot betydligt närmare i tid och i sikte. "Till hösten" är målsättningen. Hästkraftsmålet som stavats femsiffrigt och "inte ett öre mindre än vad Fredrik kommer att ha" är nedtonat och nu fokuseras det på körbarhet. Kan vi tala om en viss mognad i garaget? Bilarnas tekniska data är väl i stort som tidigare presenterats här på hemsidan och går att finna om man söker sig bakåt lite.

 

 

Johans stiliga 240 är den bil som förändrats minst sedan sist. Det är mycket hus nu.

 

DOWNUNDER

Downunder ligger verkstan. Här lurar också den bil med vilken Fredrik skapade sig ett namn i bil-Sverige. BMW Evo´n.
För alla oss som saknat den så är det ljuva nyheter och höra att den släpps ut på vägarna i år igen.

 

Detta ställe vet inte av begränsningar, det vet ni som varit här. Kanske påverkar det, fast... Ja i övrigt skedde vad i övrigt alltid sker på våra möten

 

 

-Jo ni fösståår att, å detta få ni inte säja te nån, men att ja hålle på å utveckla Miatan te nåt alldeles i hästväg, ööve tusen...

-Jo den ä nog grann Camaron, men jag sa säja de att jag har två GT 40 hemma i garaget.
-De va som...
-Eh...

-...eh, ja jag har om inte en GT40 så åtminstone en halvtaskig T70.
-Jasså, du också. Jaha.
-Men men Jörgen...

-Hrrmm...

 

-Karlsson. Peter Karlsson. Planes. I run them.

 


-Jahajja... jag har ätet hur mycket korv som helst.
-Jasså det säger du.

 

 

Och kanske att mörkret hade blivit en liten jävla gnutta mörkre då vi gav oss av. Om det är möjligt. Men upplysta var vi. Vi tackar herrar Fredrik, Johan och Tommy för titten in i den Svarta dalens enda ljuspunkt.